Honk- en softbal: leuk om te doen én goed voor je lijf!
Honk- en softbal: leuk om te doen én goed voor je lijf! (Foto: AdobeStock)

Stuif 'es in bij The Herons

HEERHUGOWAARD - Sporten is belangrijk om gezond te blijven, en om het vol te kunnen houden moet het ook nog eens leuk zijn! Dit geldt voor volwassenen, maar zeker net zo hard voor kinderen.

Honk- en softbal zijn sporten die leuk én gezond zijn. Er wordt bijvoorbeeld een beroep gedaan op zowel de conditie als de (fijne) motoriek van de spelers. Daarnaast leer je samenwerken in een team en zijn er best nog wel wat regeltjes waar aan gedacht moet worden tijdens het spelletje.

Basisbeginselen

Maak vrijblijvend kennis met honk- en softbal tijdens de gratis instuifdagen van The Herons, zondag 6 en 13 december in Sporthal Zuid, beide dagen van 11.00 tot 12.30 uur. Tijdens deze instuif zullen de basisbeginselen van gooien en slaan voorbijkomen en wordt er ook een echte wedstrijd gespeeld! Wie 6 december is langs geweest mag de 13e gewoon nog een keer komen. Uiteraard wordt er rekening gehouden met de geldende coronamaatregelen. Graag vooraf aanmelden voor de instuif via TC@herons.nl.

Start trainingen

De 'echte' trainingen voor komend seizoen beginnen in januari. Wie enthousiast is geworden na de instuif kan zich aanmelden als nieuw lid.


Ben je benieuwd geworden naar The Herons? Kijk voor meer informatie over de vereniging op Facebook, Instagram en www.herons.nl.