Prachtige tegels bij Peperkamp.
Prachtige tegels bij Peperkamp. (Foto: Aangeleverd)

Peperkamp Tegels: anders dan standaard

ALKMAAR - Peperkamp heeft in de afgelopen vijftig jaar zijn sporen meer dan verdiend in de tegelbranche. "Bij Peperkamp vind je tegels en vloeren die anders zijn dan de standaard en die je niet in elke winkel vindt. Peperkamp is vooruitstrevend en staat voor kwaliteit, specialisme en exclusiviteit, wij staan dus niet bekend als prijsvechter waar alleen maar hoge kortingen wordt gegeven. Bij ons koop je de hoogste kwaliteit voor een eerlijke prijs."

Het bedrijf is ontstaan als tegelzetbedrijf, dat in 1963 is opgericht. Vanaf 1975 is met de verkoop van tegels begonnen. In 2000 is de stap naar de huidige locatie aan de Koelmalaan gemaakt. "Door onze jarenlange ervaring hebben wij enorm veel kennis in huis om u van een goed advies te voorzien", aldus de familie Peperkamp. "Ons bedrijf is bekend in heel Noord Holland en klanten weten onze winkel al jarenlang te vinden. Onze showroom is ruim en overzichtelijk waar u gewoon eerst eens kan binnenstappen voor een vrijblijvend advies. Zowel voor mensen die een nieuw huis gaan kopen of net hebben gekocht als degenen die van plan zijn een verbouwing te laten plaatsvinden hebben wij een ruime sortering tegels in vele soorten en maten."

Opruiming

"Op dit moment zijn wij bezig met de opruiming van een kleine partij tegels, hierbij bent u uiteraard verzekerd van de goede kwaliteit en mag u zelf een bod uitbrengen. Is uw bod aannemelijk naar onze mening dan wordt u de nieuwe eigenaar van hele mooie tegels. Kom gerust eens langs, wij verwelkomen u met een lekker kopje koffie."


Peperkamp Tegels vind je aan de Koelmalaan 330 in Alkmaar. Telefoon 072-5150631. Dinsdag tot en met zaterdag open van 09.00 tot 13.00 uur. Meer informatie is te vinden op www.peperkamptegels.nl.