Bas Knip van De Kastenmaker: 'Met kasten kun je alle kanten op.'
Bas Knip van De Kastenmaker: 'Met kasten kun je alle kanten op.' (Foto: Theo Annes)

De Kastenmaker: voor kasten op maat

HEERHUGOWAARD – Een praktisch en stijlvol interieur begint bij De Kastenmaker. De kastenspecialist biedt in de ruim zeshonderd vierkante meter grote showroom aan de Gerrit Rietveldweg 6 in Heerhugowaard een wereld aan mogelijkheden op het gebied van wandmeubelen, boekenkasten, kledingkasten, walk-in closets, bedkasten, tv-meubelen, metalen deuren, vloeren en raamdecoratie. Alles precies op maat en naar wens van de klant gemaakt.

"Wij bieden een oplossing voor ieder kastprobleem”, aldus Bas Knip van De Kastenmaker. "Schuine wanden en plafonds, hoeken, onder een trap, in een gang, keuken, badkamer, woonkamer, garage, op zolder, in nissen en op het gebied van inloopkasten; voor iedere smaak, stijl en budget bieden wij een maatwerkoplossing. Onze kasten zijn van oerdegelijke en superieure kwaliteit en worden ontworpen door onze eigen designafdeling. Onze ontwerpers denken graag met de klant mee. Daarnaast werken we ontzorgend, want als het definitieve ontwerp klaar is en de ruimte zorgvuldig is ingemeten, monteren onze mensen de kast snel en netjes. Zo heeft u er zelf geen omkijken meer naar!" Behalve voor kasten kan men bij De Kastenmaker terecht voor vloeren, openhaarden, raamafwerking en -decoratie en de nu razend populaire stalen deuren. Bas: "Wij werken daarbij samen met vaste partners die dezelfde insteek hebben als wij en kwaliteit, vakmanschap en maatwerk uitdragen."

Waardecheque

De Kastenmaker is blij met zijn klanten en wil graag iets terugdoen: als iemand dankzij uw aanprijzing óók een kast aanschaft, krijgt u als blijk van waardering 100 euro cadeau. Kijk op www.dekastenmaker.nl voor de voorwaarden, of vraag ernaar in de winkel. Benieuwd geworden? Kom naar de showroom of kijk op www.dekastenmaker.nl.