Geef een belevenis in Cool cadeau!
Geef een belevenis in Cool cadeau! (Foto: Frits de Beer)

Uitkijken naar live belevenis in Cool

HEERHUGOWAARD - Betovering op het podium, prachtige klanken uit de muziekstudio’s en een ontmoeting met de artiest na afloop van de voorstelling; leerlingen en bezoekers zullen nog even geduld moeten hebben voordat ze weer kunnen genieten van een live belevenis bij Cool kunst en cultuur. Wil je je geliefde(n) verrassen met een origineel cadeau of iemand een hart onder de riem steken? Koop dan een Cool Cadeaukaart via de website van Cool!

Toeleven naar betere tijden met cadeaukaart Cool kunst en cultuur

De getroffen maatregelen vanuit de overheid omtrent het coronavirus hebben grote financiële consequenties voor de culturele sector. Zo ook voor Cool kunst en cultuur. De deuren van de theaterzaal zullen voorlopig nog dicht moeten blijven, verhuringen zijn veelal geannuleerd en leerlingen krijgen de komende tijd digitaal les.

Steun de culturele sector

Om Cool en het culturele aanbod voor Heerhugowaard en omstreken te steunen in deze onzekere tijd, is het vanaf nu mogelijk de Cool Cadeaukaart online te bestellen. Met deze cadeaukaart geef je een belevenis cadeau! Naast het voorstellingsaanbod is de cadeaukaart ook te besteden aan lessen en cursussen en in het Cool Café. Steek je ouders, buurvrouw of opa een hart onder de riem en verras hen op originele wijze!

Bestel 'm online

De Cool Cadeaukaart is online te bestellen via www.coolkunstencultuur.nl en is op te waarderen met een bedrag tussen de € 2,50 en € 150,00. Je kunt bovendien veilig thuisblijven want de Cool cadeaukaart wordt gratis thuisbezorgd!