Leer meer over smartphone, tablet en pc.
Leer meer over smartphone, tablet en pc. (Foto: Bart van der Putten)

Computervraagdagen bij Seniorweb

HEERHUGOWAARD - Ook meer doen met smartphone, tablet of computer, zoals WhatsApp leren gebruiken, foto's bewerken, apparaat beveiligen en onderhouden, apps op de tablet gebruiken of leren omgaan met de OV-chipkaart? Kom dan naar de Computervraagdagen van SeniorWeb Heerhugowaard maandag 20, dinsdag 21 en woensdag 22 januari van 13.30 tot 15.00 uur.

De bijeenkomsten beginnen met de presentatie 'Jouw favoriete apps' (van 13.30 tot 14.15 uur), waarin de beste apps voor smartphone en tablet worden voorgesteld. Daarna staan de geduldige vrijwilligers van SeniorWeb klaar met raad en daad. Plaats van handeling is de leslocatie van SeniorWeb Heerhugowaard aan de Van Veenweg 98 in Heerhugowaard. Toegang is gratis. Meer weten? Bel 072-5714339. Kijk ook op www.seniorweb.nl/heerhugowaard.

In de laatste week van januari beginnen de cursussen Windows 10, iPad/iPhone en Android tablet/smartphone weer. Ook hierover meer informatie op de website en op de inloopspreekuren op alle woensdagen van 13.30 tot 15.00 uur.