Behouden Huis

OUDKARSPEL - Het Behouden Huis heeft de komende tijd de volgende activiteiten op de agenda:

Donderdag, 13.30 uur - Doet en ontmoet

Doet en ontmoet is een open inloop, vrij toegankelijk, waar u welkom bent voor zomaar een praatje of een drankje. Iedere donderdagmiddag staat om 13.30 uur een kopje koffie klaar en zijn er vrijwilligers aanwezig om u welkom te heten.

Vrijdag, 10.00 tot 12.00 uur – Haak en breihuis

Samen haken en breien is gezellig. En u heeft nog leuke contacten ook. Patronen uitwisselen, ideeën opdoen, leren en inspireren. Dat is het idee achter het haak en breihuis. Oefenmateriaal is aanwezig en u betaalt alleen voor een kopje koffie (€ 1,20).

Vrijdag, 18.30 tot 19.45 uur – Knutselen met kinderen vanaf 7 jaar

Een team vrijwilligers staat klaar om de jongens en meisjes te helpen en te begeleiden bij de mooiste werkstukken en projecten. Voor een kleine vergoeding € 1,50 (per kind per avond) kan iedereen aan de slag. Aanmelden niet nodig.

Biljarten

In het behouden huis zijn meerdere biljartgroepen actief.
Ook zin om het groene laken (weer eens) te testen? Tijdens de openingsuren van Het Behouden Huis is het al mogelijk een partijtje te spelen voor € 3,- per uur.

Reserveren voor een bepaalde tijd kan ook, persoonlijk bij een van de gastdames, gastheren of beheerders van Het Behouden Huis via tel. 0226-753063 of per e-mail naar: info@behoudenhuisoudkarspel.nl.

Voor meer informatie kijkt u op: http://behoudenhuisoudkarspel.nl.