Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

PeuterVestival in theater De Vest

ALKMAAR - Kom samen met je (groot)ouders naar het allerleukste festival in De Vest: het PeuterVestival op woensdag 22 januari 2020!

Leuke voorstellingen en Prentenboekenstad

Wat is er nu heerlijker dan een theater binnen te gaan, waarvan de foyer is veranderd in een creatieve Prentenboekenstad, vol bekende figuren uit de vele prachtige prentenboeken die ons land rijk is?

Tekenen

Ook kunnen de kids tijdens Het Kleurfeest op de klanken van een gitarist werken aan een gezamenlijke tekening. Even toe aan een pauze? Zoek dan de knusse voorleeshoek van Bibliotheek Kennemerwaard op in de foyer, waar de leukste prentenboeken worden voorgelezen.

Voorstellingen

Natuurlijk zijn er tijdens het festival ook mooie en spannende voorstellingen te zien, bekijk ze hieronder. Het wordt weer een onvergetelijke belevenis voor iedereen, ook voor papa's en mama's, opa's en oma's of de oppas!

Een voorstellingskaartje kost € 10,- en geeft ook nog eens gratis toegang tot alle PeuterVestival-verrassingen. Vóór en na de voorstellingen is er alle gelegenheid om heerlijk te spelen. Niets leukers dan een peuterfestival!

Informatie

Meer informatie op https://theaterdevest.nl/bij-uw-bezoek/peutervestival/

Gevederde vrienden in de eigen achtertuin.