Afbeelding
(Foto: v2Benelux)

Gratis Songbird Sunday Special

WORMERVEER - Tijdens 'Songbird Sunday' staan verschillende lokale singer-songwriters op het podium van de Wormerveerse Vermaning. Host en zangeres Jerney Molenaar stelt iedere editie een zondagmiddag- programma samen van 6 tot 8 zangers/zangeressen die hun eigen muziek schrijven. Dit varieert van jongeren die hard bezig zijn hun talent te ontwikkelen tot semiprofessionele singer-songwriters met uitgebracht werk. Deze editie, vanmiddag vanaf 15.30 uur, met special guest Banner!

Grote, organische songs verweven met creative fingerpicking. Songwriter Banner heeft in twee jaar tijd een onmiskenbare handtekening voor zichzelf gecreeerd. De dromerige indie-folk, die tot dusver op twee EP's gevangen werd, leverde al ruim een miljoen streams op. Dit terwijl Banner. als support van o.a. Villagers, Newton Faulkner, Rhys Lewis en het soloproject van Tame Impala-drummer Julien Barbagallo langs enkele van de mooiste popzalen van Europa toerde. Sinds de release van debuutsingle Compass in 2017 is Banner. niet meer weg te denken uit diverse internationale Spotify playlists.

Iedereen is van harte welkom. Dus kom gerust even binnenlopen, bestel een drankje en ontdek wat voor muzikaal talent we in de regio hebben rondlopen. De middag begint om 15:30 (deuren open om 15:00) en is gratis toegankelijk. Songbird Sunday is een initiatief van Zangschool La Cantante i.s.m. de Flux Popschool.