Monteurs van Schipper Kozijnen plaatsen kunststof kozijnen in rijtjeswoning.
Monteurs van Schipper Kozijnen plaatsen kunststof kozijnen in rijtjeswoning. (Foto: aangeleverd)

Verbouwvoordeel bij Schipper Kozijnen

OPMEER - Om een woning comfortabeler en energiezuiniger te maken, geeft de overheid subsidies op tal van maatregelen gericht op verduurzaming, energiebesparing en milieubescherming. Voor 2020 zijn subsidieregelingen vernieuwd.

Schipper Kozijnen doet daar een schepje bovenop. Klanten ontvangen tot 1.000 euro verbouwvoordeel, zonder ingewikkelde voorwaarden.

Zijn de kozijnen aangetast door houtrot of sluiten ramen slecht? Met goed isolerende kunststof of aluminium kozijnen voorkomt een huiseigenaar kou en tocht in huis. Bespaar stookkosten! Goed voor het milieu én de portemonnee. Een klant ontvangt tot en met 31 maart verbouwvoordeel bij aankoop van kozijnen, deuren, schuifpuien en een dakkapel.

Bij Schipper vindt men kunststof en aluminium kozijnen passend bij elke woonstijl. Dat kan in hout- of staallook, mat, glanzend of metallic. Voor maximaal comfort; combineer de kozijnen met dubbel of triple hoogrendementsglas (HR++ en HR+++).

Wie voor zijn woning minimaal twee energiebesparende isolatiemaatregelen wil laten uitvoeren, vraagt de Subsidie Energiebesparing Eigen Huis (SEEH) aan. Dit loopt tot en met 31 december 2020. Er zijn een aantal voorwaarden waaraan men moet voldoen. Bij de subsidiemaatregel op nieuwe kunststof kozijnen gaat het om de combinatie met HR++ of HR+++ glas.

Goedkoop geld lenen? Met de Energiebespaarlening boetevrij en tegen een lage rente geld lenen om de woning comfortabeler en energiezuiniger te maken. De besparing op energiekosten kan genoeg zijn om de maandelijkse betaling van de Energiebespaarlening te dekken. Afhankelijk van de isolatiemaatregel en verbruik energie.

In de showrooms zijn de producten te zien, adviseurs staan klaar om vragen te beantwoorden en een op maat gemaakt voorstel te doen. Informatie: www.schipperkozijnen.nl.