Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

Profiteer van uitverkoop bij EP:Beerepoot

REGIO - De uitverkoop bij EP:Beerepoot loopt bijna op z'n eind. Op zoek naar elektronica van topmerken, hoge kortingen én de welbekende service? Kom dan nog snel langs en profiteer van kortingen oplopend tot vijftig procent. In alle winkels van EP:Beerepoot gelden deze kortingen, maar wees er wel snel bij, want op is op.

Er wordt ruimte gemaakt voor de allernieuwste producten en daar profiteert de klant van. Op onder andere wasmachines, drogers, (OLED)televisies, geluidssystemen, stofzuigers, koffiemachines en keukenapparatuur gelden spectaculaire kortingen. Maar ook diverse Spectral-meubels mogen voor de helft weg. Ontdek in de winkel in Hoorn meer dan dertig verschillende meubels.

Uiteraard geldt op alle producten de garantie en service die klanten van EP:Beerepoot gewend zijn. Kom dus gezellig shoppen in Hoorn, Volendam, Schagen, Broek op Langedijk, Bovenkarspel of Wervershoof en ontdek in de moderne winkels een volledig assortiment beeld en geluid, huishoudelijke apparaten, witgoed, inbouwapparaten en persoonlijke verzorging. Maar ook de mooiste woon- en kookaccessoires. Scherpe prijzen, deskundig advies en uitstekende service maken de beleving compleet.

Een greep uit de aanbiedingen staat in de folder in de bijlage van deze krant en op www.epbeerepoot.nl. Of kom langs in een van de winkels. De koffie en ervaren adviseurs staan klaar.