Haal bij Privé Coiffures Vakopleiding in 24 maanden een door het Rijk erkend diploma.
Haal bij Privé Coiffures Vakopleiding in 24 maanden een door het Rijk erkend diploma. (Foto: aangeleverd)

Open dagen bij Privé Coiffures Vakopleiding

REGIO - Privé Coiffures Vakopleiding houdt zaterdag 1 februari van 12.00 tot 16.00 uur en woensdag 5 februari van 18.30 tot 21.00 uur open dagen. Privé Coiffures is al meer dan dertig jaar een particuliere kappersschool in het hartje van Hoorn.

Goede begeleiding

Hier is het mogelijk om in 24 maanden een door het Rijk erkend diploma te halen tot Kapper / Allround Kapper. De eerstvolgende nieuwe klas start in september 2020. Privé Coiffures biedt - mede door de kleine klassen - goede (en gezellige) begeleiding. De kappersschool is gericht op praktijkleren, waarbij ook de keuzedelen aan bod komen. Verder is Privé Coiffures Rijks-erkend en er is een schoolsalon voor de ervaring in de praktijk. Ook kan de kappersschool hulp bieden bij het vinden van een stageplaats. Al met al genoeg redenen om te kiezen voor Privé Coiffures Vakopleiding in Hoorn. Inschrijven kan vanaf nu.

Knip- en avondcursus

Naast de dagopleiding waarbij de studenten vier dagen in de week naar school gaan, biedt Privé Coiffures ook een knipcursus en een avondcursus aan. Het adres is Nieuwsteeg 1b in Hoorn. Aanmelden kan via de website: www.pcvakopleiding.nl. Bellen kan ook: 0229-211591. Of stuur een mailtje naar info@pcvakopleiding.nl.