De vorige editie van de beurs werd door maar liefst 2.500 mensen bezocht.
De vorige editie van de beurs werd door maar liefst 2.500 mensen bezocht. (Foto: aangeleverd)

Tiende editie Voorjaarsbeurs Winkel in Jan Schreur Recreatie

WINKEL - In het pand van Jan Schreur Recreatie aan de Zandwilg 9 in Winkel vindt zaterdag 1 en zondag 2 februari tussen 11.00 en 17.00 uur de tiende editie van de Voorjaarsbeurs Winkel plaats. De vorige editie van de beurs werd door maar liefst 2500 mensen bezocht. Deze beurs is dan ook niet meer weg te denken in de Noordkop.

Dé beurs voor mensen met voorjaarskriebels

Het gevarieerde aanbod bezorgt de bezoekers dit jaar nóg meer voorjaarskriebels. De diversiteit in standhouders, die zorgvuldig geselecteerd zijn, presenteren allemaal hun unieke producten. Zij geven demonstraties en natuurlijk is er gedacht aan lekkere hapjes en drankjes.

Daarnaast zijn er muzikale optredens van onder andere het Mauritskoor en 10 Pluss koor. Voor de kinderen is er een groot kasteel-springkussen. De beurs is dus aantrekkelijk voor jong en oud!

Van caravans, campers en fietsen tot het organiseren van een origineel feest op bijvoorbeeld een boot; op de beurs is het allemaal te vinden. Ook wordt volop aandacht geschonken aan schoonheid, gezondheid, voeding en bewustwording. Campings, matrassen en natuurgeneeskunde; het komt 1 en 2 februari allemaal uitgebreid aan bod in Winkel. Maar ook bijzondere homeopathische producten, cadeauartikelen en sieraden passeren de revue. De organisatie is ervan overtuigd dat na een bezoek aan de Voorjaarsbeurs iedereen extra veel zin krijgt in het voorjaar.

De beurs is beide dagen van 11.00 tot 17.00 uur en de toegang is gratis. Meer informatie: www.voorjaarsbeurswinkel.nl of www.facebook.com/Voorjaarsbeurswinkel.