In het avontuur 'De strijd om de goudmijn' mist Kruimeltje het spannende stadsleven.
In het avontuur 'De strijd om de goudmijn' mist Kruimeltje het spannende stadsleven. (Foto: aangeleverd)

Kinepolis: 'Bad Boys For Life' en 'Kruimeltje'

(Vanaf 22 jan.) Will Smith en Martin Lawrence zijn terug als Mike Lowrey en Marcus Burnett in het langverwachte Bad Boys For Life. Geregisseerd door Adil El Arbi & Bilall Fallah (Black, Patser, Broeders) Verder met o.a.: Vanessa Hudgens, Alexander Ludwig, Charles Melton, Paola Nunez, Kate Del Castillo, Nicky Jam en Joe Pantoliano.

Bad Boys For Life

Onze Jongens in Miami

(Vanaf 29 jan.) In Onze jongens in Miami is Jorrit weer single en gaat hij samen met Bas een stripclub openen in Miami. Uiteraard vliegt ook Thijs naar Miami samen met nieuwe stripper en collega-bouwvakker Boris. Ze moeten flink aan de bak want de club blijkt een enorme bouwval en de mannen komen er al snel achter dat ze te maken hebben met stevige concurrentie. Met: Jim Bakkum, Martijn Fischer, Juvat Westendorp en Malik Mohammed.

Kruimeltje

(Vanaf 30 jan.) In 1999 veroverde de film Kruimeltje massaal de harten van het Nederlandse publiek, meer dan één miljoen mensen gingen naar de bioscoop. In 2020 is de tijd aangebroken voor een nieuw avontuur. In Kruimeltje; De Strijd om de Goudmijn is Kruimeltje weer verenigd met zijn ouders. Hij is niet meer het arme straatjongetje, maar woont samen met zijn ouders in een mooie villa op het platteland.

Hoe fijn het ook is weer met zijn ouders samen te zijn, het is ook saai op zo'n landgoed, Kruimeltje mist het spannende stadsleven. Hij besluit weg te lopen, samen met zijn trouwe hond Moor. Onderweg naar de stad wordt hij tegengehouden door Anna. Wanneer hij aan haar probeert te ontsnappen, worden ze allebei ontvoerd! Een oude bekende slechterik duikt op en heeft het op hen gemunt in de strijd om de goudmijn. Met o.a.: Rick Engelkes, Kim Pieters en Ilse Warringa. Kruimeltje wordt gespeeld door Viggo Neijs.

Do 30 jan. en vrij 31 jan. extra voorstellingen ivm lerarenstaking.