Ronald wil graag één keer per veertien dagen iets leuks doen, bijvoorbeeld een spelletje Rummikub.
Ronald wil graag één keer per veertien dagen iets leuks doen, bijvoorbeeld een spelletje Rummikub. (Foto: Michiel Kloeg)

Samen uit, samen thuis

Jouw hobby verrijkt je leven. Maar wist je dat je ook het leven van anderen ermee kunt verrijken? Mensen met een beperking ervaren vaak een drempel om mee te doen. Samen met jou wordt dat makkelijker. En veel gezelliger. Samen doen, dan?

"Ik, Ronald Krol, geniet van mensen om mij heen. Ik woon in Hoorn, in mijn eigen appartement. Door de week werk ik, alleen op woensdag ben ik vrij. En dan zou ik graag één keer in de veertien dagen iets leuks doen, iets gezelligs. Schikt jou in het weekend beter, dan is dat ook prima. Doen we samen een spelletje, bijvoorbeeld Rummikub, of iets op de tablet. Lekker met een bakkie koffie erbij. Of we gaan erop uit. Naar de film of samen toeren met de auto of met de scootmobiel door Hoorn. En kletsen natuurlijk."

"Een beetje geduld moet je wel hebben want ik heb wat tijd nodig om dingen te verwerken. Heb jij er ook plezier in om samen iets te doen? E-mail naar dan naar mijn persoonlijk begeleider Romy Vreeker: romy.vreeker@esdege-reigersdaal.nl. Of bel naar: 06-23248573."

Esdégé-Reigersdaal ondersteunt mensen met een beperking bij het vormgeven van hun eigen leven. Omdat iedereen gelijkwaardig is en eenieder uniek. Op zoek naar verrijkend vrijwilligerswerk? Ga naar www.werkenbijesdege-reigersdaal.nl .