Patricia Joosten van Joosten Hoorspecialisten.
Patricia Joosten van Joosten Hoorspecialisten. (Foto: aangeleverd)

Joosten Hoorspecialisten geautoriseerd Philips HearLink Dealer

HOORN - Joosten Hoorspecialisten is sinds begin dit jaar geautoriseerd dealer van Philips hoortoestellen. Met Philips HearLink biedt Philips een uitgebreid productportfolio inclusief krachtige achter het oor-hoortoestellen, een stijlvolle luidspreker in het oor-hoortoestellen en en natuurlijk een oplaadbare uitvoering. Deze kunnen allemaal verbonden worden met diverse draadloze hulpmiddelen en de Philips HearLlink App.

Philips HearLink streeft ernaar om verbonden hoorzorg naar het volgende niveau te brengen. Philips HearLink is ontworpen om gebruikers te ondersteunen in hun sociale interacties. Patricia Joosten van de gelijknamige hoorwinkel: "Wij zijn er trots op dit schitterende merk te vertegenwoordigen in Hoorn en omstreken. Wij bieden klanten natuurlijk de mogelijkheid deze hoortoestellen gratis te testen in hun eigen omgeving en dat zonder enige verplichting."

Verder is Joosten Hoorspecialisten de komende jaren volwaardig gecontracteerd met alle zorgverzekeraars waarbij ook Zilveren Kruis Achmea niet mocht ontbreken. Waar klanten voorheen bij een beperkt aantal audiciens terecht konden, krijgen zij bij Joosten Hoorspecialisten nu ook de allerhoogste vergoeding voor een hooroplossing. "Bij ons betalen klanten geen eigen risico als zij een hoortoestel aanschaffen via hun Zilveren Kruis Achmea-verzekering. Vragen? Of een afspraak maken voor een geheel vrijblijvende gehoortest? Neem gerust eens contact met ons op", aldus de enthousiaste eigenaresse.

Joosten Hoorspecialisten: 0229-755133, info@joostenhoorspecialisten.nl of www.joostenhoorspecialisten.nl.