Lessen yoga en pilates weer van start in Yoga Studio Schagen.
Lessen yoga en pilates weer van start in Yoga Studio Schagen. Marjolein Bijpost MAP fotografie

Nieuw seizoen Yoga Studio Schagen

SCHAGEN - Vanaf 6 januari zijn de lessen yoga en pilates weer van start gegaan in Yoga Studio Schagen. Ben je geïnteresseerd in yoga of pilates en wil je eens een les Ontspannen Hatha Yoga, Critical Alignment Yoga, Run & Yoga, Vinyasa Flow yoga, Pilates of Pilates op de Reformer proberen? Daarbij beginnen binnenkort op de maandag kinderyogalessen en kun je in het voorjaar meedoen met de Mindful Walk & Yoga serie. Kortom, voldoende mogelijkheden voor een proefles!

Tanja Engel en Karen Alting von Geusau geven nu alweer een aantal jaar lessen in hun knusse studio aan de Passage 6 in Schagen. Bijna elke ochtend en avond kun je terecht voor verschillende vormen van yoga en pilates. Het maakt niet uit of je jong bent of wat ouder, superfit of met een paar blessures, ervaren met yoga of helemaal nieuw: er is altijd wel een les die past bij jouw ervaring, mogelijkheden en wensen. We hopen je graag binnenkort in de les te mogen begroeten!

Proefles

Voor interesse in een proefles kun je kijken op www.yogastudioschagen.nl of bellen met Karen 06 30104039 of Tanja 06 37345553.