Cliënt ondergaat een specialistische acupunctuurbehandeling bij Jan Oud.
Cliënt ondergaat een specialistische acupunctuurbehandeling bij Jan Oud. (Foto: Jan Kat)

Acupunctuurbehandeling Jan Oud helpt bij pijn- en blessures

KOLHORN/LANGEDIJK - Jan Oud werkt al 21 jaar als acupuncturist. Daarnaast is hij ook fysio- en manueel therapeut. Met deze ervaren achtergrond kan hij een aandoening met meerdere inzichten onderzoeken en behandelen .

"Ik heb een goede methode ontwikkeld om deze therapieën te combineren, om zo tot een nog beter en sneller resultaat te komen", legt Jan uit. Hij maakt hierbij gebruik van zijn diverse specialisaties zoals pijnbestrijding, kinderacupunctuur, sportblessures ,laseracupunctuur (bij angst voor naaldjes) en Dry Needling.

Evenwicht verstoord

Een klacht is voor Jan een teken van het lichaam dat het natuurlijke evenwicht is verstoord. Zijn uitdaging is deze verstoring op te lossen met acupunctuur en indien nodig ondersteund door westerse technieken.

Goede resultaten

Heel veel klachten kunnen met goede resultaten worden behandeld, bijvoorbeeld een tenniselleboog, schouder-en knieklachten, rug- en nekklachten, stress, hoofdpijn, burnout, vermoeidheid, slaapstoornissen, overgangsklachten, allergieën, maag- en darmklachten, rookverslaving, sportblessures, hooikoorts en meer.

De behandelingen worden geheel of gedeeltelijk vergoed bij een aanvullende verzekering.

Alles over acupunctuur en de toepassingen is te lezen op www.acupunctuuroud.nl. Voor meer informatie of het maken van een afspraak tel: 06-13764813 of mail: acupunctuuroud@planet.nl.