Afbeelding
(Foto: )

Baasje gezocht

Deze week aandacht voor de kat, Poes, een gesteriliseerde dame van acht lentes jong. Deze dame is met recht een kat met eigen karakter te noemen. Afgestaan omdat er een allergie zou zijn en het klikte ook niet met de kinderen.

Poes, acht lentes jong, echte koningin

Bij binnenkomst bleek ze onder de korstjes te zitten. Hoogstwaarschijnlijk was dit een vlooienallergie. Na een periode van behandeling, waarin ze ook nog eens verkouden is geweest, is deze lady toe aan een eigen nieuw baasje.

Ze ziet er weer prima uit en is weer een echte koningin geworden. Poes houdt van kopjes geven een af en toe een aaitje wil ze echt wel. Maar wel onder haar eigen voorwaarden. Als ze er genoeg van heeft gehad, laat ze dit duidelijk merken.

Ze is gek op het kartonnen krabmeubeltje, dat zorgt er direct voor dat ze haar nageltjes niet zal scherpen op andere meubels. Een heerlijke poes, die graag haar eigen gang wil gaan en daar een rustige plek voor zoekt.

Wie meer wil weten kan tijdens de bezoektijden even langskomen bij DierenOpvang DierenAmbulance Schagen Hollands Kroon. Ambachtsdijk 7 in Tuitjenhorn of bel 0224-551818. www.dierenasiel-schagen.nl.