Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

Voornemens 2020 waarmaken

REGIO - Het nieuwe jaar is begonnen en zelfs een nieuw decennium. Goede voornemens maken we allemaal, maar om ze ook écht waar te maken, daar is vaak heel wat voor nodig, zoals moed, uithoudingsvermogen, focus en vertrouwen. Met Kundalini Yoga & Meditatie maak je je voornemens voor 2020 waar.

Bij het opruimen van de aanwezige blokkades in je lijf en in je hoofd kun je wel wat hulp gebruiken. Vanaf januari starten weer de wekelijkse lessen Kundalini Yoga & Meditatie op een prachtige locatie met vloerverwarming, midden in natuurgebied het Zwanenwater van Natuurmonumenten in Callantsoog.

Opheffen blokkades

"Zowel de natuur als Kundalini Yoga brengen je dichter bij je eigen natuur. De wandeling van en naar de leslocatie nodigt je daartoe al uit", zo vertelt docente Nathalie Jagir enthousiast. Kundalini Yoga wordt ook wel de moeder van alle Yoga genoemd en is een echte workout voor body, mind en soul. "Als je werkelijk veranderingen wilt realiseren in je leven, dan helpt deze vorm van yoga je op een heel directe manier. Je werkt op het opheffen van blokkades op lichamelijk, mentaal en energetisch niveau. De Kundalini Yoga sets en meditaties zijn afwisselend, dynamische en dagen je daarbij flink uit. Zo kun je op een diep niveau in je onderbewuste opruimen wat je belemmert en ruimte maken voor je werkelijke natuur. Dat is de kracht van Kundalini Yoga & Meditatie".

De lessen, maandag- en donderdagavond, zijn van 20-22 uur, inclusief de gezamenlijke wandeling door het Zwanenwater vanaf de parkeerplaats en thee na afloop. Dit voorjaar is er elke laatste dinsdagavond van de maand een speciale meditatie-avond met open inschrijving. Aanmelden voor een proefles: 06-21541907. www.inspiratieplekaanzee.nl.