Praktijk voor Gestalttherapie, Lichaamswerk en Relatietherapie

BARSINGERHORN - In Gestaltpraktijk Barsingerhorn start 22 januari een nieuwe Gestaltgroep

Gestalttherapie is bedoeld voor mensen die zich niet voelen of gedragen zoals ze zouden willen, die zich onzeker, angstig of depressief voelen en zich hier niet bij neer willen leggen.

Gestalttherapie is ook bedoeld voor mensen die zich persoonlijk willen ontwikkelen en hun grenzen willen verruimen.

Gestalt gaat er vanuit dat de sleutel tot verandering en groei in jezelf te vinden is, maar dat deze door allerlei oorzaken uit het zicht geraakt kan zijn. Deze oorzaken kunnen o.a. gelegen zijn in de opvoeding of traumatische ervaringen of doordat sommige mogelijkheden niet geleerd zijn. De weg naar verbetering van je situatie is een bewustwordingsproces, een proces waarin je door toenemende besef de sleutel naar jezelf en je eigen mogelijkheden (her)ontdekt.

Gestalttherapie kun je individueel doen of je kunt meedoen met de Gestaltgroep. In de Gestaltgroep werk je aan eigen persoonlijke thema"s, de groepsleden geven elkaar feedback en komen met reacties waardoor je jezelf vanuit een ander perspectief kan gaan zien. In de groep werk je met Gestaltwerk, Beeldend werk, Droomwerk, Lichaamswerk en bewustzijnsoefeningen.

Gestaltpraktijk Barsingerhorn, Heerenweg 57-11, tel. 06-34779106, www.gestaltpraktijk-barsingerhorn.nl.