Nieuwste functionaliteit in oven: stomen!
Nieuwste functionaliteit in oven: stomen! (Foto: Rita E.)

Nieuwste huishoudelijke producten

De consument zoekt naar rust en gemak in het hectische leven van alledag, zeker in de eigen woning. Producenten van huishoudelijke apparatuur werken daarom intensief aan techniek en systemen die hieraan bijdragen

De diverse keukenmerken ontwikkelen intuïtieve apparaten en slimme accessoires die de consument ondersteunen. En dan gaat het naast de funcitonaliteit, ook om het mogelijk maken van geweldige ervaringen. Door consumentenervaringen centraal te stellen, maken ze het leven van mensen aangenamer.

Op het gebied van keukenapparatuur is op ovengebied tegenwoordig een extra functionaliteit ingebouwd. 'Het neusje van de zalm' op vlak van technologie en gebruiksgemak. De nieuwste combi-ovens bieden naast magnetron en hete lucht nu ook het koken met stoom, of een combinatie van deze functies. Zodat de meest verfijnde gerechten in een handomdraai klaarmaakt kunnen worden.

Een belangrijk voordeel van stomen is dat het proces heel beheerst verloopt. Het kan niet zo snel te hard gaan en het eten kan niet overkoken of aanbranden.