Zing mee met het Winter-overdag-koor!

ALKMAAR - Nieuw voornemen in 2020? Zing mee met het nieuwe Winter-overdag-koor! In de wintermaanden februari, maart, april, starten binnenkort de repetities.

Voor mannen en vrouwen, ongeacht leeftijd en zangniveau. Noten lezen niet noodzakelijk, goede zin in zingen wel! In tien bijeenkomsten wordt een breed en toegankelijk repertoire gezongen uit de hele wereld met een mogelijk uitstapje naar een klassiek en/of swingend lied. Fijn zingen is het doel. Het repertoire is meermalen getoetst en heeft de tand des tijds doorstaan.

Wanneer?

Dit koor gaat van start, bij voldoende inschrijvingen, op donderdagmiddag 6 februari van 15.00 tot 16.15 uur. De eerste les is een proefles à 5 euro, graag contant te voldoen aan het begin van de les. Daarna zijn er nog negen bijeenkomsten op de donderdagmiddag. Data: 13 en 27 februari, 5, 12, 19, en 26 maart. 2, 9, 16 en 23 april (laatste datum is een reservedatum). De repetities vinden plaatst in wijkcentrum De Eenhoorn, Verdronkenoord 44, Alkmaar. De Burchtzaal op de eerste verdieping; er is een lift aanwezig!

Voor inschrijven of ontvangen van meer informatie; stuur een mail voor 6 februari naar zingeninkoor@gmail.com t.a.v. dirigente Hester Diel, o.v.v. naam en toenaam en met tekst 'Deelname proefles winterkoor'.