Inloopavond Ringerskwartier

(Advertorial)

ALKMAAR - De gemeente Alkmaar en Bouwfonds Property Development (BPD) organiseren donderdag 23 januari een inloopavond met betrekking tot de stedenbouwkundige opzet van het Ringerskwartier in Alkmaar.

De gemeente Alkmaar en Bouwfonds Property Development (BPD) hebben met ondersteuning van Urbis bureau voor stadsontwerp, een stedenbouwkundige opzet gemaakt voor de ontwikkeling van het Ringerskwartier. Deze opzet sluit aan bij het Ontwikkelbeeld Overstad binnen de Kanaalzone Alkmaar zoals in juli 2019 door de gemeente is vastgesteld.

Ambitie

In het Ontwikkelbeeld Overstad staan ambities en kwalitatieve regels om de Kanaalzone te transformeren tot een aantrekkelijke, stedelijke leefomgeving. Tijdens de inloopavond 23 januari a.s. bent u van harte welkom in de Kleine Zaal van Podium Victorie tussen 18.00 en 19.30 uur. Medewerkers van de gemeente Alkmaar, BPD en Urbis zijn aanwezig om u te informeren over de inhoud van de stedenbouwkundige opzet en de invulling van het Ringerkswartier. U kunt vragen stellen, maar ook ideeën en suggesties zijn van harte welkom.

Woningaanbod

Op de avond zelf is nog geen informatie beschikbaar over het toekomstige woningaanbod. Dit volgt in een later stadium via de website www.nieuwbouw-ringerskwartier.nl.

Voor wie?

De avond is toegankelijk voor alle geïnteresseerden.