Een heerlijke zonvakantie met begeleiding en - medische - zorg.
Een heerlijke zonvakantie met begeleiding en - medische - zorg. (Foto: aangeleverd)

'Doe een wens' voor een complete zorgvakantie

Speciaal-Reizen, dé specialist in aangepaste reizen, heeft haar assortiment vakantiereizen recentelijk uitgebreid. Recentelijk is Speciaal-Reizen een partnerschap aangegaan met een landelijke zorgorganisatie. Hierdoor is het nu mogelijk om van een heerlijke zonvakantie te genieten met begeleiding en - medische - zorg.

Reisorganisatie organiseert eigen Speciaal-Reizen

"Ondanks het feit dat wij onze zorgvakanties vaak tegen bijna kostprijs aanbieden, realiseren wij ons dat er ook nog mensen zijn die heel graag een keer op vakantie willen gaan, maar om verschillende redenen hun droomvakantie niet rond krijgen. Hiervoor hebben wij van Speciaal-Reizen onze eigen 'Speciaal-Reizen Doe een wens' in het leven geroepen", aldus een woordvoerder van deze reisorganisatie.

Voor mensen met beperking of ziekte

Om te vervolgen: "Kent u iemand met een beperking of in gevecht is met een of levensbedreigende ziekte? Meld hem/haar dan zo snel mogelijk aan via de website www.speciaal-reizen.nl. Uit alle aanmeldingen selecteren wij twee personen die GRATIS volledig verzorgd een droomvakantie zullen maken naar Griekenland of Spanje. Een onvergetelijke herinnering én kracht om verder te gaan."

Meer informatie: www.speciaal-reizen.nl.