Hardlopen voor het goede doel tijdens de Heerhugowaard City Run by Night.
Hardlopen voor het goede doel tijdens de Heerhugowaard City Run by Night. (Foto: Archief)

Inschrijving HHW City Run van start

HEERHUGOWAARD – 'Blue Monday' komt eraan en dat betekent dat men zich weer kan inschrijven voor de Heerhugowaard City Run by Night. De zesde editie van het hardloopevenement voor het goede doel wordt vrijdag 10 april gehouden, een paar dagen voor Pasen. Tijd genoeg dus nog om in conditie te komen!

De Heerhugowaard City Run by Night wordt georganiseerd door JCI Heerhugowaard, een groep enthousiaste jonge ondernemers die barsten van de ambitie, nooit zijn uitgeleerd en graag hun handen uit de mouwen steken voor een betere samenleving. Ze organiseren evenementen waarmee JCI middelen en/of geld wil inzamelen voor het goede doel, is de Heerhugowaard City Run by Night. Jong en oud kan zich inschrijven om niet alleen een sportieve prestatie neer te zetten maar daarmee tegelijkertijd de maatschappij een beetje mooier te maken. Er is een loop over vijf kilometer en een over tien kilometer, de Blosse Kidsrun en de Rodi Business Run. Het parcours is ten opzichte van vorig jaar aangepast: de tienkilometerlopers gaan nu door het Rosariumpark. De organisatie hoopt dat deze zesde editie opnieuw een groot sportief feest wordt.

Inschrijven

Inschrijven voor de Heerhugowaard City Run 2020 voor particuliere deelnemers en businesslopers kan vanaf maandag 20 januari via www.hhwcityrun.nl.