Bij Viaerwin.nl kunt u terecht voor al uw medische hulpmiddelen.
Bij Viaerwin.nl kunt u terecht voor al uw medische hulpmiddelen. (Foto: aangeleverd)

Bij Viaerwin bent u aan het juiste adres

BROEK OP LANGEDIJK - Bij Viaerwin.nl kunt u terecht voor al uw medische hulpmiddelen. Wij staan gerant voor de beste services, ook staan wij graag voor u klaar om u te helpen met al uw vragen. Wij kunnen alle medische hulpmiddelen leveren of repareren voor een scherpe prijs zónder voorrijkosten.

Wij zijn Dealer, zelfs exclusief dealer van Vanraam, voor verschillende hulpmiddelen zoals, medische fietsen, scootmobielen, rollators, trapliften en verschillende sta op stoelen. Zo bieden wij al de Easyrider aan vanaf € 3250,-. Ook denken wij na over het vervoeren met de auto, zo hebben wij veel medische hulpmiddelen die opgeklapt kunnen worden voor mee te nemen in de auto, zoals opklapbare rollators, rolstoelen en opvouwbare scootmobielen.

Wij nemen graag de tijd voor u voor het beste advies over onze verschillende producten, wij hebben ál ruim 20 jaar ervaring in dit vak en staan graag voor u klaar.

Ervaring

Wij hebben ook veel ervaring bij grote bedrijven waar wij het onderhoud verzorgen van de rollators, rolstoelen en aangepaste (bedrijfs) fietsen.

Een afspraak maken voor in onze winkel of voor bij u thuis? Dan kunt u bellen naar: 06-37324139 of een e-mail sturen naar: info@viaerwin.nl. Wij hebben ook een website, zie www.viaerwin.nl. Locatie: Hornweg 40, 1721CV, te Broek op Langedijk.