Het team van Banosol is klaar voor het voorjaar!
Het team van Banosol is klaar voor het voorjaar! (Foto: Theo Annes)

Banosol start voorjaar met voordeel

HEERHUGOWAARD - De lente komt er weer aan, wat betekent dat het weer tijd is voor zonwering. Bij Banosol staat zaterdag 21 maart - de dag waarop de lente officieel zijn intrede doet - alles in het teken van zonwering en dan met name de zonwering van het merk Markilux.

Mooie acties met kortingen

Het loont zeker de moeite deze zaterdag even langs te gaan bij Banosol aan de WM Dudokweg 9 in Heerhugowaard. Er zijn namelijk mooie acties waar men van kan profiteren en de kortingen kunnen oplopen tot wel € 300,-! "Markilux is een Duits merk die hoogwaardige kwaliteit zonweringen levert en al jaren samen met ons voor tevreden klanten zorgt", aldus Laura Bannenberg van Banosol.

Steeds harder waaien

"Vooral de pergolasystemen zijn erg populair, wat mede te danken is aan het feit dat het in Nederland steeds harder gaat waaien en de producten van Markilux prima bestand zijn tegen regen en wind. Want hoe fijn is het om, als het gaat regenen, nog lekker buiten te kunnen blijven zitten?!"

Betrouwbaar adres

Banosol is al 25 jaar een betrouwbaar adres voor al uw zonwering, raamdecoraties, tuinkamers, vloeren en gordijnen. Laura: "Zoals u al een kwart eeuw van Banosol gewend bent wordt alles door ons op locatie ingemeten en volgt er altijd een advies en prijs op maat. Onze eigen vakkundige monteurs plaatsen alles solide en leveren het werkend op. Enthousiast geworden? Zin in de zomer? Wij ook! De koffie en thee met wat lekkers staan voor u klaar van 10.00 tot 16.00 uur."

Kijk ook eens op banosol.nl en facebook.com/banosolheerhugowaard