Het team van Bodyvit.
Het team van Bodyvit. (Foto: aangeleverd)

Bodyvit viert vijfjarig jubileum

BERGEN - Op 11 januari bestaat studio Bodyvit 5 jaar in Bergen. Dit jubileum wordt de komende tijd uitgebreid gevierd met leuke acties.

Bodyvit Personal Training in Bergen is een kleinschalige en laagdrempelige sportstudio aan de Bergerweg. In deze exclusieve personal trainingsstudio is alles aanwezig om optimaal aan uw lichaam te werken: moderne apparatuur, frisse kleedkamers en natuurlijk de trainers. Stuk voor stuk gediplomeerde, ervaren vakmensen die de juiste begeleiding geven. Door de aanwezigheid van een vaste fysiotherapeut en een oefentherapeut is Bodyvit ook heel geschikt voor mensen met een blessure of gezondheidsproblematiek.

Afslankbattle

Inmiddels heeft de studio een groot aantal cliënten die regelmatig komen trainen, meedoen aan de de small group lessen, de WOW (workout of the week), bootcamp of crosstraining. Ook de buitentrainingen in het bos of de duinen zijn populair.

Net als de Afslankbattle: op 13 januari start weer een editie van deze zesweekse cursus waarin je twee keer per week intensief traint met een personal trainer en persoonlijke voedingsschema's van de voedingsdeskundige ontvangt.

Prijzen

Ook maak je kans op een maand personal training (twee keer per week), één maand small group training (twee keer per week) en een afslankbattle voor de speciale jubileumprijs van € 99!

Volg Bodyvit op Facebook en Instagram of kijk voor alle info op www.bodyvitstudio.nl.