'The Roaring Twenties' is dit jaar het thema van de K10D.
'The Roaring Twenties' is dit jaar het thema van de K10D. (Foto: K10D)

K10D zoekt locaties en vrijwilligers

BERGEN - De Kunsttiendaagse Bergen (K10D) zoekt nieuwe locaties voor de editie van 2020. Ook nieuwe vrijwilligers mogen zich aanmelden. Het evenement wordt dit jaar gehouden van 9 tot en met 18 oktober.

Er zijn altijd meer kunstenaars die aan de K10D willen deelnemen dan er locaties zijn. Daarom leggen veel mensen hun locatie daarom elk jaar al vast voor het jaar erop. Zo is de doorstroming gering en krijgen nieuwe mensen moeilijk een kans om zich te presenteren. Wie zijn huis, garage, tuin, stal of andere ruimte beschikbaar wil stellen voor deze kunstenaars, wordt verzocht zich te melden bij de organisatie van de K10D. Zij koppelt daar dan een zoekende kunstenaar aan. Aanmelden kan via info@dekunst10daagse.nl. Graag telefoonnummer vermelden.

Vrijwilligers

De K10D kan ook altijd nieuwe vrijwilligers gebruiken. Mensen die handig of creatief zijn (met handen en/of hoofd), gastvrijheid uitstralen of willen ondersteunen bij de vele hand- en spandiensten die de organisatie van een dergelijk evenement vergt. Ook zij kunnen zich aanmelden via info@dekunst10daagse.nl.

Samen met de organisatie wordt gekeken hoe de vrijwilligersrol het beste kan worden ingevuld.