Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

Creatief Hobby Rondje Waarland

WAARLAND - Waarland is een nieuw evenement rijker: Hobby Rondje Waarland. Zondag 24 mei 2020 worden van 11 tot 17 uur creatieve hobbycreaties getoond en verkocht op zes verschillende locaties in het dorp. Ook zijn er diverse inloopworkshops. De entree is gratis.

Sinds de introductie van de Waarlandse hobbymarkt hebben al veel creatievelingen hun medewerking toegezegd. Zo zijn onder meer keramiek, bewerkte hout- en glasproducten, schilderijen, kaarten, fotografie, haakwerken en poppenhuizen te zien. Workshops zijn er onder andere op het gebied van handletteren, Bohemian art, haarvlechten, keramiek en kaarten maken. Voor deelname aan workshops wordt een vergoeding gevraagd.

Aanmelden

Er is nog plek voor mensen die hun hobby willen laten zien of een workshop willen geven tijdens Hobby Rondje Waarland. Ook kinderen zijn welkom met hun hobby! Aanmelden kan via hobbyrondjewaarland@hotmail.com. Deelname is gratis. Het is de bedoeling dat deelnemers een eigen tafel meenemen.

Locaties

De organisatie is in handen van Irma Molenaar en Sylvia Groen. De markt vindt bij goed weer in de open lucht plaats. Bij minder weer is een binnenlocatie te gebruiken. Meer informatie: hobbyrondjewaarland.jouwweb.nl/.