Linksvoor Gerco Doppenberg, linksachter Teun Looijesteijn, rechtsvoor Tim Jansen en rechtsachter Kevin Kempe.
Linksvoor Gerco Doppenberg, linksachter Teun Looijesteijn, rechtsvoor Tim Jansen en rechtsachter Kevin Kempe. (Foto: aangeleverd)

Ons bedrijf groeit uit zijn jasje

SLOOTDORP - Gercon Techniek bestaat sinds 2008. We zijn sterk in het uitvoeren van uw speciale wensen, flexibel en kunnen in principe alles maken, mits het maar van metaal, RVS of aluminium is.

Elektrische aardappel-selectiewagen

We hebben de mogelijkheid uw ideeën in 3D te tekenen, zodat we vóór de productie weten hoe het gaat worden. Heeft u een stalen plaat nodig met een speciale vorm? Als u een schets, of voorbeeld heeft, kunnen wij het voor u uitsnijden met de afmeting van 1.5 tot 25mm dik.

Daarbij zijn we erin geslaagd de elektrische aardappel-selectiewagen te ontwikkelen. Deze machine rijdt op een stille elektromotor en heeft een rupsaandrijving voor grip en stabiliteit. Dit apparaat kan rijden in alle omstandigheden.

Reparaties

En is er iets van uw machines kromgebogen of kapotgegaan? Laat het ons weten, want het is zeer waarschijnlijk dat wij de reparatie voor u kunnen uitvoeren. Heeft u een speciale wens inzake een landbouwmachine, of op het gebied van metaal?
Laat het ons weten. Wellicht kunnen wij u verder helpen. Door onze landbouw-achtergrond en jarenlange ervaring kunnen wij prima met u meedenken om samen met u tot een goede oplossing te komen.

Meer capaciteit

Ten slotte: Ons werkgebied is heel de provincie Noord Holland en veel agrarische bedrijven behoren tot onze klanten. Dit heeft ertoe geleid dat we uit ons jasje zijn gegroeid, waardoor het noodzakelijk is geworden uit te kijken naar een andere bedrijfsruimte met meer capaciteit. Dat heeft ertoe geleid dat we binnenkort (zeer waarschijnlijk) verhuizen naar een nieuw pand in Middenmeer.

Gercon Techniek, adres: Slootvaartweg 10, 1774 PC Slootdorp, Mobiel Gerco Doppenberg (06) 23 75 14 66, Email: info@gercontechniek.nl.