Birds of Prey And the Fantabulous Emancipation Of One Harley Quinn
Birds of Prey And the Fantabulous Emancipation Of One Harley Quinn (Foto: Claudette Bari)

Kinepolis: Birds of Prey en Grote Slijmfilm

(Vanaf 29 jan.) Jorrit is weer single en samen met Basopent hij een stripclub in Miami. Uiteraard vliegt ook Thijs naar Miami, samen met nieuwe stripper en collega-bouwvakker Boris. Ze moeten flink aan de bak want de club blijkt een enorme bouwval en de mannen komen er al snel achter dat ze te maken hebben met stevige concurrentie. Met: Jim Bakkum, Martijn Fischer, Juvat Westendorp en Malik Mohammed.

Onze Jongens in Miami

Kruimeltje

(Vanaf 30 jan.) In deze gloednieuwe Kruimeltje film 'De Strijd om de Goudmijn' is Kruimeltje weer verenigd met zijn ouders en woont samen met hen in een mooie villa op het platteland. Hoe fijn het ook is weer met zijn ouders samen te zijn, het is ook saai op zo'n landgoed. Kruimeltje mist het spannende stadsleven en besluit om weg te lopen, samen met zijn trouwe hond Moor. Onderweg naar de stad wordt hij tegengehouden door Anna en probeert aan haar te ontsnappen. Maar dan worden zij allebei ontvoerd! Een oude bekende slechterik duikt op en heeft het op hen gemunt in de strijd om de goudmijn. Met: vertolkt Rick Engelkes, Kim Pieters en Ilse Warringa. Kruimeltje wordt gespeeld voor Viggo Neijs.

De Grote Slijmfilm

(Vanaf 30 jan.) Indy en haar BFF Olivia zijn gek op slijm! Op Internationale Slijmdag doen ze mee met een wedstrijd om het meest originele slijm te maken. Dominicus Duff, de grootste speelgoedbaas van het land heeft een enorme hekel aan slijm. Door slijm verkoopt zijn eigen speelgoed niet meer, daarom wil hij al het slijm in de wereld verbieden en in beslag nemen. Lukt het Indy en Olivia om slijm te redden? Met: Bibi, Rómeycia Valentijn, Géza Weisz.

Gretel & Hansel

(Vanaf 30 jan., alleen Den Helder) Lang geleden, in een ver sprookjesland, worden een jonge vrouw en haar kleine broertje verstoten door hun moeder. Op zoek naar eten en werk betreden ze een donker bos waar een jager hen nog dieper het bos inleidt. Dan ontdekken ze een magisch huisje waar een ogenschijnlijk vriendelijke oude vrouw hen opvangt. In deze fantasiehorror lijkt alles te mooi om waar te zijn ...

Birds of Prey

(Vanaf 6 feb.) Ken je die grap van de agent, de zangvogel, de psychopaat en de maffia-prinses? Birds of Prey (And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn) is een bizar verhaal, verteld door Harley. Gotham wordt overhoop gehaald nadat Roman Sionis, de grootste schurk van de stad, en zijn rechterhand Zsasz een prijs op het hoofd van het meisje Cass hebben gezet. Hierdoor kruisen de paden van Harley, Huntress, Black Canary en Renee Montoya, waarna zij met elkaar zullen moeten samenwerken om Roman te verslaan.