Patrick Deken, gespecialiseerd in alle facetten van de kozijnenbouw, glas, onderhoud en op- en aanbouwopdrachten
Patrick Deken, gespecialiseerd in alle facetten van de kozijnenbouw, glas, onderhoud en op- en aanbouwopdrachten (Foto: aangeleverd)

Duurzaamheid en isolatie met hoog rendement

ANNA PAULOWNA - Patrick Deken is in april 2016 gestart met het bedrijf P. Deken Kozijn en Timmerbedrijf.

Patrick begon in 1994 als uitvoerder en timmerman en werkt sinds de zomer van 1997 als afgestudeerd bouwkundig aannemer. Daarna specialiseerde hij zich steeds meer in alle facetten van de kozijnenbouw, glas, onderhoud en op- en aanbouwopdrachten. "We werken veel samen met bedrijven en leveranciers uit de buurt", vertelt Patrick. "Als dealer van Profel Kunststofkozijnen hebben we ons toegelegd op kunststof, houten en aluminium kozijnen, alle vormen van (duurzaam) isoleren en beglazen, en gevelonderhoud. Met steeds meer duurzaamheid en isolatie met hoog rendement als kenmerk. Nieuwe trends schuwen we niet: zoals Triple en HR++ isolatieglas of kunststof kozijnen met rechte verstekken en mooie kleurstellingen. En met vormen en profileringen die zeer goed aansluiten op bestaande en nieuwe gevels. "

Gevelbekleding

Ook gevelbekleding verzorgt P. Deken Kozijn en Timmerbedrijf vaak. Patrick: "Met onder andere kunststof geveldelen en lijstwerk, steeds meer kleurgradaties en bijvoorbeeld met nerf of een strakke uitstraling. En door mes- en groefverbinding zeer goed vast te zetten. Bijkomend voordeel: deze delen hebben een isolerende werking en zijn onderhoudsarm. Dat is ideaal voor bestaande en nieuwe dakkapellen en daklijsten. Als dealer van Profel krijg ik de ruimte dit alles goed verder te ontwikkelen. Zo hebben we momenteel een leuk project waar we de Triple HR++ beglazing in kunststof kozijnen toepassen. Naast het beglazen en kozijnwerk in Hollands Kroon, realiseren we momenteel opdrachten in Schagen, Den Helder, Julianadorp, Heiloo, Alkmaar en Bergen.

Meer informatie: P. Deken: tel: 0624234202 pdeken@ziggo.nl. www.kozijnbedrijfpdeken.nl.