Lincherie opent fonkelnieuwe boetiek

SCHAGEN - Lingeriespeciaalzaak Lincherie opent zaterdag 1 februari de deuren van haar fonkelnieuwe boetiek in Gedempte Gracht 15 in Schagen. Het luxe interieur, de ruime paskamers mét 3D-meetspiegel en persoonlijk advies zorgen samen voor een verrassende shopping experience.

De collectie van onder meer de premium merken Marie Jo, PrimaDonna en Andres Sarda is veelzijdig, gevarieerd en heeft een maatbereik van A- tot J-cup. Op deze manier biedt Lincherie voor iedere smaak, figuur en gelegenheid een passende oplossing.

Advies op maat, versterkt door 3D-technologie

Ruim 70% van de vrouwen draagt de verkeerde BH. Als het aan Lincherie ligt, is dat snel verleden tijd. In de boetieks bieden de ervaren Lincherie styliste hulp met persoonlijk advies over de juiste maat en specifieke levensstijl. Dankzij de slimme 3D-meetspiegel kan dit nóg beter: de geïntegreerde 3D-meettechnologie in de spiegel van de paskamer zorgt voor een innovatieve winkelbeleving.

Uiteraard staan de ervaren Lincherie stylistes klaar om persoonlijk advies te geven bij het vinden van de perfecte lingerie. Zo wordt er gekeken naar stijl, kleur en wensen van de klant maar ook op gebied van ondersteuning wordt er advies gegeven. Op deze manier kunnen er zo verschillende setjes eenvoudig met elkaar vergelijken worden.

De nieuwe Lincherie boetiek bevindt zich in Gedempte Gracht 15, 1741 GA Schagen. Voor meer informatie over de collecties surf naar www.lincherie.nl