't Hoorntje heeft unieke rondvaartboten in de vaart.
't Hoorntje heeft unieke rondvaartboten in de vaart. (Foto: aangeleverd)

't Hoorntje maakt elk feest bijzonder!

(Advertorial)

AKERSLOOT - Sinds het moment dat 't Hoorntje in 1976 haar eerste gasten ontving is deze fantastische locatie niet meer weg te denken uit Akersloot. Met drie verschillende feestzalen, twee unieke rondvaartboten en bijna 45 jaar ervaring weet 't Hoorntje keer op keer een bijzondere ervaring voor haar gasten te creëren.

't Hoorntje, gelegen aan het Alkmaardermeer, is in de loop der jaren uitgegroeid tot een veelzijdig horecabedrijf met een grote diversiteit een mogelijkheden. Het is voor het hele team belangrijk dat de gasten het naar hun zin hebben. 't Hoorntje is gevestigd in een mooie boerderij uit 1880.

Aan de voorkant bevindt zich het gezellige café ''t Voorom', voor feestjes tot circa 80 gasten. Aan de achterkant is de sfeervolle zaal ''t Achterom' te vinden waar feesten kunnen worden gegeven tot circa 200 gasten. Met de trap of personenlift is accommodatie 'Op Zolder' te bereiken. Een warme Oudhollandse zaal die ruimte biedt aan circa 85 gasten.

Verrassend uitje

Wie zijn vrienden, familieleden of klanten wil trakteren op een verrassend uitje kan de genodigden meenemen op een van de schepen van 't Hoorntje. 'Claes Horn' biedt ruimte aan circa 100 gasten en heeft voor mindervalide gasten een lift aan boord. 'De Nesch' is een nostalgische notarisboot die ruimte biedt aan circa 50 gasten. De schepen varen onder andere via Spijkerboor naar De Woude, de Kaasmarkt in Alkmaar of naar de Zaanse Schans.

Aanstaande bruidsparen die het ja-woord op een originele locatie willen geven kunnen ook bij 't Hoorntje terecht. In de zalen, maar ook aan boord van beide schepen, kan men officieel trouwen. 't Hoorntje beschikt ook over een mooie collectie Oudhollandse Spellen, welke in combinatie met een arrangement gespeeld kunnen worden. Natuurlijk komt de innerlijke mens goed aan zijn trekken. Alle walking dinners, buffetten, diners en hapjes komen uit eigen keuken en worden met de grootst mogelijke zorg bereid. Bij de locatie is een grote parkeerplaats welke gratis is voor de gasten.

Voor informatie: www.hoorntje.nl, info@hoorntje.nl of tel. 0251-312120. Adres: Kerklaan 20, 1921 BL Akersloot.