'Thank You For The Music'
'Thank You For The Music' (Foto: Nils Van Nieuwenhuysen)

Abba Gold Europe in Evenementenhal Texel

TEXEL - ABBA Gold Europe met 'A Tribute to ABBA' treedt zaterdag 8 februari op in Evenementenhal Texel op Vakantiepark De Krim. ABBA Gold Europe is een hommage aan de muziek van ABBA in zijn originele vorm. Vier fantastische muzikanten spelen onder meer Dancing Queen, Voulez-Vous, Thank You For The Music, Waterloo en ga zo maar door. De heerlijke jaren '70 komen terug!

Achtergrond ABBA

ABBA had alles wat een band zich wensen kan: fantastische liedjes, geweldige muzikanten en een feilloos gevoel voor show. Het was indertijd baanbrekende muziek die nog steeds volop gekopieerd en 'geleend' wordt in hedendaagse popliedjes. Bijna vijftig jaar nadat de formatie op het wereldtoneel verscheen, is ABBA ongekend populair.

ABBA GOLD Europe

De tributeband neemt mensen mee terug naar de tijd dat Agnetha, Björn, Frida en Benny de hitlijsten domineerden. Het is alsof de originele Zweedse formatie op het podium staat, dankzij de eersteklas zang en muziek, de kleding, acts en moves.

Kaartverkoop

Het concert vindt plaats op zaterdag 8 februari in de Evenementenhal Texel. De zaal is open vanaf 19.30 uur. Het concert start om 20.30 uur. Na afloop is er een seventies afterparty. De kaartverkoop voor ABBA Gold Europe loopt rechtstreeks via De Krim Texel. Een ticket voor de show kost € 24.50 per persoon, inclusief gratis parkeren en garderobe. Speciaal voor de ABBA-liefhebbers heeft Vakantiepark De Krim een ABBA-arrangement samengesteld, waarbij de tickets worden gecombineerd met een verblijf in een (hotel)chalet.

Tickets en het arrangement kunnen besteld worden via: www.krim.nl/abba