Karin treedt op tijdens Benefietdiner.
Karin treedt op tijdens Benefietdiner. (Foto: aangeleverd)

'Hier wordt voor ons gezorgd'

Vervolg van de voorpagina.

"Maar ook een aantal schoonheidsbehandelingen, een golfclinic, een VIP-arrangement bij de wedstrijd AZ-ADO tot een relatie-vaardag bij de Koninklijke Marine. Ook met de loterij zijn mooie prijzen te winnen: denk aan musicalkaarten en een zeefdruk van Corneille."

Chronisch

Gevraagd naar een reactie van ambassadeur La Bloemen zelf antwoordt deze: "Ook ik verlies regelmatig een familielid, vriend of vriendin aan de ziekte kanker. En ook al is er heel veel onderzoek gaande en al reeds gedaan; het blijft toch nog steeds een ziekte die zich slecht laat genezen! Twaalf jaar lang was ik ambassadeur van het 'Quality of life Gala' en daar hebben we meer dan 10 miljoen euro mee opgehaald. Dat geld is allemaal is gegaan naar onderzoek voor kinderkanker .... maar ook alle kleine initiatieven moeten worden ondersteund! Ooit wordt het een altijd te genezen chronische ziekte. Tot die tijd moeten we ons altijd inzetten voor hulp, begrip, inzicht en meer financiƫn. Ik ben er nu trots op dat ik dat weer regionaal kan doen voor de stichting Igeya."

Ook aanwezig zijn tijdens deze mooie benefietavond voor de oncologiepoli? Er zijn nog wat tafels beschikbaar. Kijk op www.igeya.nl voor aanmelding en meer informatie.