OEK speelt Sangria met Schuim.
OEK speelt Sangria met Schuim. (Foto: Andre Sonderman)

Sangria met Schuim door OEK

SCHAGERBRUG - 'Sangria met Schuim' is een vervolg op het toneelstuk 'Kaviaar Speciaal' dat toneelvereniging OEK speelde in 2008. Deze voorstelling vindt plaats in Ons Eigen Kroeg, met de première 4 maart en de overige speeldata 6, 7, 10, 13 en 14 maart.

Het stuk laat de familie Van Gelen, eigenaar van "snackbar de Gevulde Frikandel" en de familie van Henegauwen, snobs eerste klas, weer zien. Oma neemt de families dit jaar mee op vakantie naar de camping van haar dochter Sonja en zoon Danny in het Spaanse Benidorm. Dat kan niet anders dan verkeerd gaan. Roderick en Mari, allebei verliefd op Trude, reizen de familie achterna. Dit tot grote ergernis van Trude. Op de camping ontmoeten ze JP en Agaath met hun dochters. Danny is druk bezig met het organiseren van een Mister verkiezing op de camping. Wie van de mannen gaat deze verkiezing winnen? Op de zaterdagen live muziek na!

Regie: Lars v.d. Brugge. Aanvang: 20.00 uur, zaal open om 19.30 uur. Locatie: Ons Eigen Kroeg, Schagerweg 30a. Kaarten verkrijgen via: kaarten@oek.nl of bij Snackbar Rondom Gelukkig in Schagerbrug.