The Boy: Brahms Curse
The Boy: Brahms Curse (Foto: aangeleverd)

Kinepolis deze week: The Boy: Brahms' Curse

(Vanaf 27 feb., alleen Den Helder) Na een gewelddadige overval besluit Liza (Katie Holmes) om met haar man Sean en getraumatiseerde zoontje Jude te verhuizen naar het prachtige Heelshire Mansion. Zich niet bewust van de angstaanjagende geschiedenis die het landgoed met zich mee draagt, betrekken ze het grote huis. Wanneer de kleine Jude de levensechte pop Brahms ontdekt, lijkt het plots beter met hem te gaan. Wat het gezin echter niet weet, is dat de pop duivelse krachten bezit en deze op het gezin zal ontketenen. Met: Katie Holmes.

The Boy: Brahms' Curse

Onward

(Vanaf 4 mrt in NL versie 3D & 2D, in EN versie 3D) De nieuwe Disney en Pixar film Onward vertelt het verhaal van twee tiener elvenbroers. Samen beginnen ze aan een bijzondere en avontuurlijke zoektocht om te ontdekken of er nog ergens in de wereld magie te vinden is. Deze nieuwe animatiefilm van Pixar Animation Studios is geregisseerd door Dan Scanlon en geproduceerd door Kori Rae - het team achter Monsters University.

Richard Jewell

(Vanaf 05 mrt alleen Schagen) "Er ligt een bom in Centennial Park. Jullie hebben dertig minuten." Richard Jewell wordt wereldwijd bekend als de beveiliger die bij de bomaanslag in Atlanta in 1996 het explosief vindt. Dankzij zijn snelle handelen worden talloze levens gered.

Maar de man die zo graag politieagent was geworden, wordt de belangrijkste verdachte van de FBI. Hij wordt door zowel pers als publiek aan de schandpaal genageld en zijn leven wordt verwoest. Jewell houdt vol dat hij onschuldig is en roept de hulp in van de onafhankelijke anti-establishment-advocaat Watson Bryant. Een zware strijd tegen de gecombineerde krachten van de FBI en de lokale autoriteiten volgt. Terwijl Watson ondertussen tracht Richard ervan te weerhouden de mensen te vertrouwen die erop uit zijn hem kapot te maken.