Nederlands Design Merk Bubalou ontketende revolutie in buitenmeubelen.
Nederlands Design Merk Bubalou ontketende revolutie in buitenmeubelen. (Foto: aangeleverd)

Bubalou maakt buitenleven leuker, makkelijker en comfortabeler

Bubalou is een echt Nederlands designmerk. Opgericht in 2017 om een revolutie te ontketenen in buitenmeubelen.

Bubalou Seizoensopening 29 feb en 1 mrt

Dat gebeurde met de Bubalou Icon: de eerste loungeset die ontwikkeld werd met het design en comfort van een binnenbank, maar met de meest duurzame en weerbestendige materialen, waardoor je de bank het hele jaar buiten kunt laten staan. De 100% waterdichte stof zorgt dat je nooit meer hoeft te slepen met kussens.

Inmiddels is de collectie uitgebreid met verschillende modellen loungesets, verlichting en accessoires en is Bubalou niet meer weg te denken als lifestyle merk in de outdoor branche.

100% Dutch Design

Het nieuwe buitenseizoen betekent een nieuw seizoen met Bubalou. Dit jaar met nieuwe modellen loungesets en sofa's, nieuwe kleuren en een te gekke design lamp voor buiten!

Unieke accessoires

Daarnaast zijn er diverse unieke accessoires aan het assortiment toegevoegd, zoals stijlvolle potten, stoere buitenhaarden en te gekke wijnkoelers, die de eyecatchers in elke tuin kunnen worden.

Nieuw assortiment

Benieuwd naar het nieuwe assortiment? Check dan de vernieuwde bubalou.com.

Of kom dit weekend langs op 29 februari en 1 maart in de vernieuwde showroom om de start van het buitenseizoen te vieren en laat je verrassen door de nieuwe collectie meubelen, verlichting en accessoires voor buiten.