Toff Guys Day - The Gentlemen
Toff Guys Day - The Gentlemen (Foto: Christopher Raphael)

Kinepolis deze week: The Gentlemen

(Alleen Den Helder) Gebaseerd op het legendarische avontuur van Jack London, vertelt 20th Century Fox het avontuurlijke verhaal van de heldhaftige hond Buck in Het Wilde Avontuur. Zijn rustige leventje komt plotseling op zijn kop te staan wanneer hij van zijn thuis in Californiƫ wordt weggerukt en in de woeste natuur van de Yukon in Canada terechtkomt tijdens de Goudkoorts van eind 19e eeuw. Als het nieuwste lid van een postbezorgings-hondenteam, waarvan hij tot leider uitgroeit, beleeft Buck het avontuur van zijn leven. Hij vindt daarmee zijn roeping in het leven en wordt zijn eigen baas. Het Wilde Avontuur is een hybride van live action en geanimeerde filmproductie. De film is gecreƫerd door een mix van visuele effecten en een bijzondere animatietechnologie die de dieren tot leven te brengen en hun tot authentieke karakters te maken.

Het Wilde Avontuur

The Gentlemen

The Gentlemen volgt de Amerikaanse expat Mickey Pearson (Matthew McConaughey) die een zeer winstgevend marihuana-imperium opbouwde in Londen. Wanneer het verhaal de ronde gaat dat hij uit de business wil stappen krijgt Mickey te maken met complotten, intriges, omkoping en chantage in een poging alles van hem af te nemen.

The Boy: Brahm"s Curse,

(Alleen Den Helder, vanaf 27 feb.) Na een gewelddadige overval besluit Liza met haar man Sean en getraumatiseerde zoontje Jude te verhuizen naar het prachtige Heelshire Mansion. Zich niet bewust van de angstaanjagende geschiedenis van het landgoed, betrekken ze het grote huis. Wanneer de kleine Jude de levensechte pop Brahms ontdekt lijkt het plots beter met hem te gaan. Wat het gezin echter niet weet, is dat de pop duivelse krachten bezit en deze op het gezin zal ontketenen. Met: Katie Holmes.