Sportief evenement voor broodnodige extra middelen.
Sportief evenement voor broodnodige extra middelen. (Foto: aangeleverd)

Evenement 'Sportief voor Hospice'

SCHAGEN - De Vrienden van Hospice Schagen houdt 21 maart een sportief evenement, waarbij de opbrengst volledig ten goede komt aan Hospice Schagen.

De Hospice is een kleinschalige instelling waar 24/7 professionals en vrijwilligers palliatieve zorg en ondersteuning bieden aan mensen in hun laatste levensfase, wanneer genezing niet meer mogelijk is. Om de kwaliteit van deze zorg op een passend niveau te krijgen zijn extra middelen hard nodig.

Er is deze dag plek voor ruim 250 sportieve deelnemers die onder professionele begeleiding zich 30 tot 45 minuten kunnen uitleven.

Inschrijven

Belangstellenden kunnen zich via de website www.hospiceschagen.nl inschrijven voor dit sportevenement, waarbij kan worden gekozen voor Bootcamp, Boksen, Circuit, Jumping of Spinning.

Inschrijving voor "Sportief voor Hospice" kan vanaf 12 jaar. Er kan worden gesport tussen 11:00 en 14:30 op de locatie Train For Less op de Witte Paal. De kosten zijn € 10,- per onderdeel.

Loterij

Deelnemers kunnen na afloop meedoen aan een loterij met enkele interessante prijzen en er kan een gezonde energy sport shake worden genuttigd. Ook deze opbrengst komt ten goede aan Hospice Schagen.

Afbeelding