Gidget Zuurbier en Jolanda Zomerdijk.
Gidget Zuurbier en Jolanda Zomerdijk. (Foto: aangeleverd)

Family Shoezz Winterwandeling

SCHAGEN - Family Shoezz houdt zondag 23 februari haar jaarlijkse winterwandeling. "Een gevarieerde looptocht in en rond Schagen. Soms over een onverhard terrein, maar goed te doen", aldus Gidget Zuurbier en Jolanda Zomerdijk van de schoenen speciaalzaak. Deelnemers kunnen kiezen uit twee afstanden: 8 en 12 km.

"Iedereen is van harte welkom om deel te nemen aan deze winterwandeling. Tussen 12.00 en 13.00 uur is de start vanuit de winkel van Family Shoezz aan de gedempte Gracht 44.

Deelnemers krijgen een routebeschrijving mee en iedereen kan zijn eigen tempo wandelen.

Na afloop staan er heerlijke versnaperingen klaar in de winkel voor alle wandelaars. De kosten voor deelname bedragen vier euro per persoon. Hiervan wordt € 1,00 per persoon gedoneerd aan een goed doel."

Hospice Schagen

"Dit jaar ondersteunen wij Hospice Schagen. Hospice Schagen verleent op kleinschalige basis deskundige zorg aan mensen in hun laatste levensfase in een sfeer van rust, warmte en privacy. De verpleegkundigen en vrijwilligers ontzorgen de gast en zijn naasten en bieden de gast een thuis om op een menswaardige en respectvolle wijze afscheid te nemen van het leven.

Onder alle deelnemers aan de Winterwandeling wordt na afloop een paar Lowa wandelschoenen verloot, dus een extra reden om mee te doen.