De TFM cabine.
De TFM cabine. (Foto: Aangeleverd)

Nieuwe TFM cabines bij Syl's Body Studio

HEEMSKERK - Dit jaar viert de studio haar 12,5-jarig bestaan en nu de TFM cabines zo intensief gebruikt zijn in al die jaren in de studio vond Syl dat het hoognodig tijd was om haar oude cabines in te ruilen voor nieuwe. En waar vernieuwing komt is natuurlijk ook verbetering. De nieuwste soort TFM cabines zijn met therapeutische infrarood straling uitgevoerd.

Deze infraroodstraling heeft weer een betere werking op het lichaam. Het komt beter de huid in dan gewone warmte. Waardoor je een betere doorbloeding krijgt, ontspanning in het lichaam, ontgiften van afvalstoffen, 5x meer calorieƫn verbruik dan bij een normale training , centimeter verlies en pijnvrij sporten bij reumatische klachten.

Een training in de TFM cabine duurt maximaal 30 minuten en kan je om verschillende redenen volgen. In de studio zijn er dames die willen afslanken maar er zijn er ook die het fijn vinden om niet al te lang in een sportschool te moeten doorbrengen en dus met 30 minuten hun hele lichaam kunnen trainen. De studio staat bekend om haar persoonlijke en kleinschalige aanpak. Verder kunnen er ook Bellicon lessen gevolgd worden. Deze worden ook in kleine groepjes gegeven zodat de persoonlijkheid daar ook in terug komt . Bij de Bellicon les wordt er gebruik gemaakt van een trampoline met een zachte mat. Dit geeft voordelen dat de balans verbeterd word en door het bouncen wordt het hele lymfesysteem aan het werk gezet. Deze lessen duren 40 minuten en onderdelen zoals balans, kracht, coƶrdinatie en conditie komen hier aan bod.

Voor verdere informatie wat de studio u nog meer te bieden heeft kunt u kijken op www.sylsbodystudio.nl , Facebook en/of Instagram.