Workshop 'nee zeggen' in Museum Kennemerland

BEVERWIJK - Het gaat niet iedereen even makkelijk af om nee te zeggen. "We hebben het er allemaal wel eens over en je kunt er daadwerkelijk iets aan doen", licht Hanneke van der Linden toe. Ze heeft er een workshop voor.

'Nee zeggen zonder je schuldig te voelen', daar gaat het volgens de Beverwijkse 'life coach' om. Heb je ook moeite om nee te zeggen? En vind jij ook dat je altijd voor de ander klaar moet staan? Ga je daarbij geregeld over je eigen grenzen heen en denk je vaak 'wanneer heb ik eens tijd voor mezelf? Meld je aan.

Hanneke van der Linden heeft er dus een workshop voor. Ze zegt: "Het is een feit dat veel mensen vaak over hun eigen grenzen heen gaan en zichzelf wegcijferen. Wat jij voelt, wenst en wilt wordt niet altijd serieus genomen en wordt onvoldoende gerespecteerd. Niet alleen door de ander maar ook door jezelf".

Belangrijk is een balans te vinden tussen wat jijzelf wilt en wat je omgeving van je vraagt. Van der Linden: "Deze workshop zal je inzichten geven en helpt je meer bewust te worden van de keuzes die je maakt. Deze workshop geeft je handvatten om beter voor jezelf te zorgen".

Wanneer: woensdag 22 januari, van 19:30 tot 22 uur in Museum Kennemerland, Westerhoutplein 1. Kosten 50 euro. Aanmelden via hanneke.coaching@gmail.com. Hanneke van der Linden is 'life coach', doet ook 'mindfulness' en is tevens 'compassie coach'.Voor informatie bel Hanneke. Ze is mobiel bereikbaar via: 0615 316388.