Het Murmellius in Alkmaar staat er mede door Beers zo mooi bij
Het Murmellius in Alkmaar staat er mede door Beers zo mooi bij (Foto: aangeleverd)

Beers Totaalonderhoud komt goed uit de verf

HEERHUGOWAARD – Al jaren komen ze goed uit de verf. Beers, wie kent ze niet? Beers Totaalonderhoud uit Heerhugowaard is een op en top familie- en schildersbedrijf dat al 35 jaar actief is in de regio. In de portfolio van klanten bevinden zich onder meer AZ, het Murmellius in Alkmaar, Broekerveilig Broek op Langedijk en Duynstaete Bergen. De onderneming is sinds 2014 in handen van zoon Dennis Beers en neemt alle zorg uit handen op het gebied van onderhoud aan onroerend goed. Met het verantwoord schilderen én restaureren van monumentale panden is Beers uiterst duurzaam bezig, maar daar houdt het niet op volgens Martijn Verwer van Beers. ''Binnen de organisatie zijn we ook bewust actief op het gebied van duurzaamheid. Zo hebben we een VCA-certificaat en onlangs ook een ERM-certificering.''

Sinds 1 april is Dennis Beers kapitein op het schip

''Sinds 5 juni 2019 zijn we VCA gecertificeerd. Ons personeel was dat natuurlijk al, maar nu zijn we dat als bedrijf ook. VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers. Beers Totaalonderhoud werkt met een VGM beheersysteem dat voldoet aan de ARBO-regels op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu. U mag er dus op vertrouwen dat de uitbestede werkzaamheden de veiligheid, gezondheid en het milieu (VGM) niet in gevaar brengen. Dat was natuurlijk al lang zo, maar nu dus officieel'', licht Verwer toe.

ERM

ERM staat voor Erkende Restauratiekwaliteit Monumentenzorg. Sinds het begin van dit jaar heeft Beers Totaalonderhoud een dergelijke certificering in handen. Verwer: ''Het restaureren van monumenten is een vak apart. Deze historische panden vragen om vakmanschap, specialistische kennis en ervaring. ERM heeft richtlijnen ontwikkeld die Beers Totaalonderhoud houvast bieden bij het uitvoeren van schilderwerk en reparaties aan houtwerk. Een oud pand nieuw leven inblazen is natuurlijk een mooi duurzaam uitgangspunt, namelijk de levensduur van onroerend goed verlengen op een positieve manier.'' De certificering en het toezicht op naleving gebeurt door onafhankelijke certificerende instellingen.

Beers Totaalonderhoud is een op en top familie- en scihldersbedrijf

Ervaring

Sinds 1 april 2014 is Dennis Beers kapitein op het schip. Het was direct het moment om de naam te veranderen naar Beers Totaalonderhoud, gespecialiseerd in glas- en schilderwerken. Dennis is na zijn vakopleiding bij het Nimeto tien jaar werkzaam geweest als bedrijfsleider bij een collega schildersbedrijf. Zijn ervaring en kennis brengen Beers waar het nu staat. Benieuwd wat Beers Totaalonderhoud voor jou kan betekenen?

Meer weten? Ga dan naar: beerstotaalonderhoud.nl. Of mail naar info@beerstotaalonderhoud.nl.

Onder meer AZ is een grote klant van Beers
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding