Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

'Geen circuit zonder infra!'

HEERHUGOWAARD - Goede infrastructuur hebben we nodig. Bijvoorbeeld om ons te verplaatsen naar en op het circuit in Zandvoort, waar dit jaar weer de eerste Grand Prix wordt gereden. Je kunt in het vakgebied infra alle kanten op en echt vakmanschap is nodig. In onze provincie zijn veel banenkansen en goede vakopleidingen. Meer weten? Kom vrijdag 28 februari naar het NH Kampioenschap Straatmaken en naar de Open Infradag in Heerhugowaard.

Donderdag 27 en vrijdag 28 februari vindt het Noord-Hollands Kampioenschap Straatmaken plaats. Het thema is: 'Geen circuit zonder infra'. Zeven leerbedrijven in onze provincie vaardigen elk een duo af: straatmakers in opleiding die het vakmanschap dat ze aan het leren zijn in de praktijk brengen. De gedreven koppels strijden om de felbegeerde trofee door in twee dagen als beste een opdracht uit te voeren. En die opdracht staat in het teken van het circuit. SPG Noord-Holland, het Regio College en Infra Bindt organiseren dit evenement in het Infracentrum, Stationsweg 129 in Heerhugowaard. Wethouder Bert Fintelman reikt vrijdag 28 februari om 16.00 uur de prijzen uit.

Meer weten over de mbo- en hbo-vakopleidingen in de infra in Noord-Holland? Kom 28 februari naar de Open Infradag en krijg meer informatie over de mogelijkheden. Bewonder de werkstukken van de straatmakers. Scholen en bedrijven presenteren zich in hun eigen stand. tel vragen over de diverse leerrichtingen en over het interessante werk in de infrastructurele bouw. Kansen zijn er genoeg en alles is mogelijk!

Infra Bindt organiseert samen met SPG Noord-Holland, het Regio College, het Horizon College, Hogeschool InHolland en GOA Leidingtechniek deze Open Infradag. Ook dit evenement vindt plaats in het Infracentrum, van 16.00 tot 21.00 uur. Meer informatie: www.infrabindt.nl.