Slimme zooltjes.
Slimme zooltjes. (Foto: Leon Tkach)

Pijnvrij dankzij Drogisterij Visser

WORMERVEER – Pijn is verre van fijn, dat weten we allemaal. Bij Drogisterij Visser, met een vestiging aan het Marktplein in Wormerveer, komen dagelijks mensen in de winkel die eerst eens zelf willen kijken naar hulpmiddelen om de pijn te verlichten voordat ze naar de specialist gaan. Er zijn vandaag de dag legio mogelijkheden om op een vrij simpele manier met minder pijn door het lieve leven te stappen.

"Veel mensen die last van hun rug hebben, krijgen te horen 'leer er maar mee leven'. Ze gaan vaak op zoek naar oplossing op internet, maar raken dan overspoeld door tegenstrijdige informatie. Wij kunnen als drogist verlichting bieden met behulp van warmtepleisters, zalven en crèmes. Maar bovendien zaken waarmee je jezelf letterlijk een steuntje in de rug geeft", aldus de drogisterijketen.

Preventief

"Bandages als de Lumbo Belt en de Active Belt geven orthopedische ondersteuning bij werkzaamheden die de rug belasten. Is dat niet genoeg, dan is er ook de Lumbo Sacraal Belt en de Active Lumbo Belt: bandages met extra kruiselingse banden voor een stevige ondersteuning. Ze verlichten niet alleen de pijn, maar helpen ook de rug te herstellen en kunnen zelfs preventief werken. Daarnaast heb zijn er nog veel andere mogelijkheden om rugproblematiek te verlichten. Dit is nog totaal onbekend in Nederland. Maar wij hebben het, als enige in de wijde omgeving, al in de winkel."

Ook bij klachten van hielspoor tot migraine biedt Drogisterij Visser oplossingen. "Een breed scala aan lichaamsklachten is terug te voeren op voetproblemen. Bij veel mensen is de afwijking van de voet te klein voor een (dure) orthopedische of podotherapeutische zool. Wij hebben een assortiment zolen van Uriel. Een merk dat wereldwijd bekendstaat om zijn goede en praktische medische hulpmiddelen. Er zijn comfortabele steun- en inlegzolen, maar ook een unieke Easy Fit zool." Kijk voor meer informatie op https://drogisterij-visser.nl/AllShops

Handige steun voor de zere rug.