Erik en Mark al in the mood.
Erik en Mark al in the mood. (Foto: aangeleverd)

'Iedereen was meteen onwijs enthousiast`

(Vervolg van de voorpagina)

Met korte snelle bochten, de sfeervolle en versierde lange zijden dicht langs de huizen, de haven in het zicht en de geur van verschroeid rubber. Het circuit is uniek in de kartwereld. De start is aan de Dusseldorperweg en vertrekt in zuidelijke richting, het circuit vervolgt zich naar de Vereeniging, Achterweg, Vislaantje en uiteindelijk weer de Dusseldorperweg.

Barcelona

Zaterdagmiddag 9 mei wordt om 12.00 uur gestart met de eerste races, waarna de laatste finish op zondagmiddag rond de klok van drie uur wordt verwacht. Voor het publiek worden zogenaamde fanzones ingericht, zodat het publiek niets hoeft te missen. Tussen de races door bestaat ook nog de mogelijkheid om het circuit over te steken. Mark: "Tien minuten na de finish gaat de Grand Prix van Barcelona van start, die we dan meteen met z'n allen kunnen volgen. Zoals je weet is de animo hiervoor zeer groot, sinds Max Verstappen het zo goed doet." Terwijl de vriendengroep de laatste puntjes op de i zet om de Grand Prix van Limmen stevig op de kaart te zetten, overheerst tegelijkertijd een gevoel van euforie. "Het enthousiasme van de dorpsbewoners geeft ons vleugels", zegt Mark. "Het is een gigantische kick om iets te organiseren waar het hele dorp wat aan heeft. Tenslotte moet het voor iedereen een feestje zijn!"

Inschrijven

Inschrijving is nog mogelijk, maar weer er snel bij! Als zich meer deelnemers aanmelden dan er plaats is, wordt er geloot. Ook sponsors zijn van harte welkom. Kijk op www.grandprixlimmen.nl of op de Facebookpagina voor meer info en inschrijving.