Een beter milieu begint bij EP:Beerepoot

REGIO - Bij EP:Beerepoot denken ze om het milieu en houden ze van recyclen. De onderneming zorgt ervoor dat ingeleverde apparaten op de juiste manier worden afgevoerd. Niet alleen met het recyclen van oude apparaten, maar ook met de nieuwe actie denkt de speciaalzaak om het milieu. Zo krijgen kopers deze week een gratis SodaStream t.w.v. € 79,- bij heel veel producten uit het assortiment.

Met SodaStream verandert kraanwater in verfrissend bruiswater. De intensiteit van de bubbels kan de gebruiker zelf bepalen. Van licht bruisend tot intense bubbels. Dankzij de herbruikbare flessen worden plastic flessen overbodig. Dat is lekker, makkelijk én duurzaam. Naast naturel bruiswater is het ook mogelijk verschillende smaken toe te voegen.

SodaStream is duurzaam; minder transport, minder opslag en vooral: minder afval. SodaStream-toestellen hebben een navulbare koolzuurcilinder, die voor de prik in het drankje zorgt. Eén fles vervangt maar liefst 2800 wegwerpflessen.

EP:Beerepoot is trotse inzamelpartner van Wecycle. Kleine elektrische apparaten en lampen zijn bij het bedrijf gratis in te leveren. Komt de bezorgservice een groot huishoudelijk apparaat thuis afleveren? Ook dan kan de oude gratis mee retour. Het inleveren is goed voor het hergebruik van grondstoffen, het milieu en werkgelegenheid.

Ook een sprankelende soda proeven? Kom zondag 23 februari naar de winkel in Hoorn, Doctor C.J.K. van Aalstweg 16B. Open van 12.00 tot 17.00 uur.

Zie voor de actieproducten ook de folder en www.epbeerepoot.nl.